|
  • nl
  • be

Succesverhalen Recoverkit

Tim Verstraten

Ik ben een oude klant van NewFigure Zoetermeer en soms kan het wel is voorkomen, dat ik weer door de feestdagen een aantal kilo’s aankom. Ik neem dan de recoverkit plus om weer op mijn oude gewicht te komen. Handig die nieuwe boekjes en snel in huis.

Moniek Vogelaar

Het complete pakket van de recoverkit werkt echt. Ik heb alles al geprobeerd, maar zelfs Sonja Bakker kon mij niet helpen met haar goede bedoelingen. Je wilt toch ondersteuning vanuit een duidelijke handleiding en als er vragen zijn kon ik ze ook stellen. De Pam spray smaakte trouwens echt hetzelfde. Nu hoef ik niet meer met bakolie te koken, dat scheelt echt enorm. Het huismerk multivitamine zijn van een goede maat waardoor ik mezelf ook nog is extra lekker in mijn vel zit, want ik lust niet zoveel groenten en fruit.

Jos Huygens

Ik ben een man die vaak vanwege zakendiners geen nee kan zeggen. Dankzij de Recoverkit Plus heb ik ondersteuning via de vetblokkers die ik erbij heb gekregen. Mijn vrouw is maar al te blij dat ik goed ben afgevallen. Ik raad het iedereen aan, want de tips en adviezen die in de behandelingsbijsluiter staan zorgen er ook voor, dat nu heel mijn gezin anders is gaan eten. Proficiat met deze nieuwe afslankmethode en tot de volgende keer mocht het fout gaan.

Dirk-Jan Barends

Ik had eerst een recoverkit besteld via een andere vestiging, maar hier kreeg ik geen reactie op ondanks dat ik al betaald had. Na veel e-mails sturen was ik het zat en begon in google verder te zoeken naar wellicht een telefoonnummer van een vestiging zelf. Ik vond toen www.recoverkit.nl en een adres van NewFigure Clinic Zoetermeer. Het vreemde was dat deze vestiging niet op hun kaart stond en ben direct gaan bellen. Ik kreeg te horen, dat vanwege prijsverschillen en kwaliteits handhaving vanuit NewFigure Clinic Zoetermeer niet meer vermeld wilde worden bij andere vestigingen. De andere vestigingen zijn ook nog is stukken duurder, terwijl ik hier direct geholpen ben en ook nog eens de volgende dag alle spullen in huis had. Wellicht dat ik nog de NewFigure online methode ga volgen, want dat scheelt ruim 4 euro per week en heb toch mijn contact met de persoonlijke voedingscoach. www.newfigurezoetermeer.nl is hun website!

Krista van Es

Ideaal om weer op gewicht te komen dankzij de recoverkit van NewFigure Clinic Zoetermeer. Ik weeg nu 77 kilo en ben dolblij. Ik merk het verschil in de knopen van mijn broek. Het gaat weer dicht. Nog bedankt voor de telefonische hulp vanwege mijn suikerziekte. Het is leuk om mee te maken, dat er nog mensen zijn die meeleven en mij in mijn waarden laten voor wie ik ben.

Marinus Ramselaar

Echt een uitkomst nadat ik deze site had gevonden en direct een Recoverkit + had besteld. Ik kon binnen 2 dagen al beginnen en was voor de bruiloft net het beetje extra kwijt, dat mij zekerder maakte in mijn mooie witte jurk en voor mijn man. Het is toch echt de mooiste dag van mijn leven.

Super bedankt!!!

Tonnie Nieuwenhuis

Die BMI meter was toch wel even schrikken. Ik ben hierdoor wakker geschut en direct naar mijn huisarts gegaan. Ondanks dat hij het mij al vaker had geadviseerd heb ik stappen ondernomen om mijn angst te laten wegnemen. Ik heb direct contact opgenomen met de persoonlijke voedingscoach van NewFigure. De recoverkit was voor mij niet geschikt, omdat ik minimaal 20 kilo moest afvallen van de dokter. Ik heb het traject in de kliniek met succes uitgevoerd! Mijn bloeddruk is weer zoals het zou moeten zijn en ik voel mij nu weer zo lekker extra goed in mijn vel. Ook leuk om te melden, dat ik ruim 16 behandelingen vergoed kreeg via mijn zorgverzekering. Een aanrader dus.

Betalingsmethodes, Postbank, ING, Fortis, SNS Bank, Rabobank, TNT Post, Ideal, PayPal, Creditcard
Copyright © 2002 - 2018 NewFigure Clinic
Algemene voorwaarden - Disclaimer