|
  • nl
  • be

BMI berekenen

Gewicht: kg. Lengte: cm. Geslacht:


Body Mass Index:

Ondergewicht

Uw gewicht is te laag. Probeer uw gewicht iets te verhogen door wat extra te eten. Maar kies verantwoorde producten.

Normaal gewicht

Uw gewicht is normaal u hoeft niet aan te komen of af te vallen Toch is het verstandig om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Te veel eten is nooit gezond.

Overgewicht

Uw grens van 25% BMI is overschreden. U bent te zwaar. Als u een paar kilo afvalt, zul u zich prettiger voelen. U kunt contact opnemen om verantwoord af te vallen.

Ernstig overgewicht (obesitas)

U zit in de gevarenzone belangrijk om het overtollige gewicht kwijt te raken door goed op uw voeding te letten en regelmatig te bewegen. U kunt u laten adviseren door een van onze consulente(s) zodat u snel en blijvend een normaal gewicht bereikt, neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Zeer ernstig overgewicht (morbide obesitas)

Uw gewicht vormt een bedreiging voor uw gezondheid: de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk neemt toe en uw gewrichten worden te zwaar belast. U moet iets veranderen in uw leefwijze om gewicht te verliezen. Met behulp van NewFigure Zoetermeer kunt u een blijvend normaal gewicht bereiken, neem contact op voor een vrijblijvend advies.Betalingsmethodes, Postbank, ING, Fortis, SNS Bank, Rabobank, TNT Post, Ideal, PayPal, Creditcard
Copyright © 2002 - 2018 NewFigure Clinic
Algemene voorwaarden - Disclaimer